Jaha, snart är det jul! Det är 26 dagar till julafton idag, och barnen har 17 skoldagar kvar tills vi ska sätta oss i bilen och köra 20+ timmar neråt Florida och Cape Coral för att fira jul med farmor och farfar, Susanne med familj och Hasse.

För min del hade det gärna kunnat vara redan imorgon! Vissa av oss i huset är redo för jul!

I veckorna som gått sedan sist har vi rivit ut heltäckningsmattan och satt in ett laminatgolv i sovrummet, hängt julbelysning, haft Thanksgiving-lov och spelat i två ishockey turneringar. Alltså William och Oscar har spelat, jag och Marcus har stått för skjutsande fram och tillbaka och ett ivrigt hejande och hurrande. Båda två passade på att göra sina första mål för säsongen, så det var riktigt roligt! Ja, och så har jag dragit ut mina visdomständer, alla 4 på en gång…annars så har det ju inte hänt så mycket.

Här kommer lite bilder på smått och gott!

William ute på isen.

William med lagets trofe.

Marcus sittandes i garderoben 🙂

Hemma hos oss “pyntar” maken utomhus, medan jag städar och putsar och “jular” inomhus! Fast det händer att vi hjälps åt liite ibland, ifall det inte är för kallt ute, eller för stökigt inne!

Tja, inte är man alltför vacker när man precis dragit ut alla visdomständerna och har munnen full med bomull…men håll till godo ialla fall!

Hemgjorda peppisar! Det bästa av allt är att det luktar så gott i huset när man bakat dem!

Julbelysning nere i Pottstown, bilden är liite suddig, men det får duga. Fint är det i alla fall.

Vi har fått vår första snö…20 flingor! Det var tur att vi var snabba med kameran, för en halvtimme senare hade de smält!

Jag tänker avsluta med en blid på Oscar från i morse när vi stod och väntade på skolbussen. Hans lag förlorade i sin semifinal, och gick inte vidare till final. Med två matcher som slutade oavgjort och en som de vann kan man ju ändå säga att de var obesegrade i turneringen!

Hoppas att ni alla har haft en fin första advent, och att ni passar på att njuta av julstöket istället för att stressa!

Kram från Karlssons