Dagen började med ännu mer underkylt regn, och en halkig färd till den första hockeyrinken, Hill School, vår sk hemmarink.

Där blev det en förlust som hette duga, 8-1 till Blazers, och det är väl inte så konstigt med tanke på att de toppar ligan, och vi ligger i botten. Ja, ja inget att hänga läpp över, utan bara att hoppa in i bilen för att köra vidare till nästa match. Som tyvärr också blev en förlust. Denna gång 7-5 till BAYH, och det var bara att gratulera. Vi vann mot dem sist, men idag orkade våra spelare inte de sista 10 minuterna.

Och nu raskt över till Tigrarna! Alltså tiger t-shirtsen.

När vi kom hem passade William på att trycka de första 14 t-shirtsen. Alla utom en lyckades, och det tycker jag var bra jobbat! Det är inte helt enklet att göra screen-tryck t-shirts, även om det inte heller är så svårt 🙂

Här kommer bilder från tillverkningen!

En Värde bänk är ju bra att ha i köket ifall man vill göra/trycka sina egna t-shirts!

…t-shirten är redo!

På med lite svart färg…

..och ipsi-vips så har vi gjort 14 tiger t-shirts!

Och innan det har kommit in fler beställningar så görs det inga fler! Deadlinen i skolan är nästa fredag, så då vet vi väl hur många t-shirts det blev totalt. Som det ser ut så kommer hans pengar räcka till att rädda 1 st tiger via WWF, och det är ju 100% bättre än ingen, eller hur!

Ha det bra, kram från Karlssons!